AGROFRESC

LA UNIÓ DE DUES MASIES

 

Agrofresc va néixer l’any 2006 amb la unió de les nostres dues masies:  La Torre d’en Roca de Sallent i el mas El Canadell de Santa Maria d’Oló, amb la intenció d’unir forces i comercialitzar conjuntament els seus productes arreu del territori català.

 

La masia Torre d’en Roca és una empresa familiar centenària de Sallent on es troba l'obrador on s'elaboren de manera artesana els iogurts i postres amb llet fresca, i a la masia de El Canadell, s’elaboren també de manera artesana matons, formatges frescos i curats.

 

 

 

 

Agrofresc, a més de comercialitzar els nostres propis productes artesans de La Torre i El Canadell, oferim als comerços un assortit de productes que segueixen els nostres estàndards de treball: ingredients de qualitat i saludables, típics de la nostra cultura, gastronomia i dieta mediterrània.

 

El catàleg d’Agrofresc sempre està obert a noves introduccions de productes d’elaboradors que ens garanteixin el nostre estàndard de qualitat,  tant de productes tradicionals de la nostra cuina com també d’innovadors per a poder oferir les darreres novetats i tendències del mercat del món de l'alimentació.

 

Agrofresc, productes de la llet, SL

Crta C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5

08650 Sallent (Barcelona) - Tel. 600 000 888